PANIGALE V4 označava jedno novo i veoma vazno poglavlje u Ducati istoriji. U pitanju je 100% italijanska simfonija preformansi i emocija. Panigale V4 će biti prvi masovno proizveden Ducati motocikl opremljen sa četvorocilidrilnim agregatom koji je veoma blizak Desmosedici Moto GP agregatu. Panigale V4 Speciale dolazi u limitiranoj i numerisanoj seriji od 1500 komada.

 

Kompaktan i sportski. Moderan i savremen. Novi Monster 821 dizajniran je sa ciljem stvaranja jednostavnog i sportskog modela koji ističe originalni concept sportskog naked motocikla. Ponovo je dostupan u zutoj boji u koju su se mnogi Monsteristi zaljubili u proslosti. Pored zute dostupan je u klasičnoj Ducati crvenoj boli i mat crnoj.

Novi agregat. Veća uprotrebljivost i kontrola. Nova Multistrada 1260 vodi vas u potpuno novu comfort zonu, gdje zadovoljstvo u voznji prerasta u osjećaj blagostanja, putovanje se pretvara u iskustvo a performanse postaju čista emocija. Dostupna je u 4 verzije od kojih svaka ima svoj poseban karakter: Multistrada 1260, Multistrada 1260 S, Multistrada 1260 S D|Air, Multistrada 1260 Pikes Peak.

959 Panigale Corse predstavlja najveće sportsko ostvarenje poznatog dvocilindričnog motocikla iz fabrike Borgo Panigale. Zahvaljujući Ohlins suspenzijama, Ducati Performance titanijumskim auspusima proizvođača Akrapovič, litijum-jonskom akumulatoru i u bojama inspirisanim MotoGP-om, spreman je za stazu.